Uw telefooncentrale in de cloud die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

De behoefte aan e­fficiëntie vraagt om een flexibele telefonie-oplossing. Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Hosted Telefonie is de toekomstvaste telefooncentrale.  Alle denkbare mogelijkheden uit de cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

 

Wat is Hosted Telefonie?

Met Hosted Telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruikmaken van ieder toestel: uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer zijn onderdeel van uw telefoon omgeving. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering en is een ISDN-verbinding overbodig. Daarnaast betaalt u alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en wijzigen.

De telefonie oplossing van 3Corners omvat zowel vaste als mobielie telefonie die op een slimme manier geintegreerd zijn. Mobiele telefoons worden onderdeel van de telefooncentrale. Het is zelfs mogelijk om met een mobiel GSM toestel met en vast nummer naar buiten te bellen. Een vast toestel is zo niet meer noodzakelijk.