Wat is UNIFIEDNOC?

  • Waar staat het voor? Unified staat voor "één maken" en "verenigen". NOC staat voor Network Operations Center. 
  • Wat is het concept? UnifiedNOC is een uniek gepositioneerd concept welke op meerdere vlakken zaken één maken. Unified door een beheer concept voor niet alleen servers en werkplekken, maar ook  voor printers, telefonie, backup, firewalls, virusscanning, LAN, WLAN en WAN.

Unified door dat meerdere lokale IT partners onder het UnifiedNOC label de eigen diensten aanbied. Dit betekent dat uw lokale aanspreekpunt en relatie in stand wordt gehouden aangevuld met een enorme pool aan resources en kennis welke te alle tijden kan ondersteunen.

Unified omdat het gepositioneerd kan worden als aanvulling op de bestaande IT afdeling.

Unified omdat het zowel op technisch vlak als op strategisch vlak voorziet in de juiste informatie.

Wij begrijpen als geen ander waarom uw kritische ICT diensten zo belangrijk zijn voor een dagelijke operatie. Daarom investeren wij zoveel tijd om onze technische oplossingen aan te laten sluiten bij uw wensen. We hebben een programma ontwikkeld die bouwt op 24x7x365 netwerk monitoring gekoppeld aan preventief onderhoud van componenten om de beschikbaarheid van uw netwerk infrastructuur te borgen.

Een van de grootste uitdagingen in het onderhouden van een IT infrastructuur is het proberen te voorspellen wat verstoring op gaat leveren en wanneer. Met onze unifiedNOC oplossing kunnen we zorgen dat veel problemen nooit gaan voorkomen. Door het combineren van regelmatig en veel omvattende preventief onderhoud, aangevuld met robuste real-time monitoring van bijvoorbeeld servers, desktops en switches,  wordt de beschikbaarheid en stabiliteit geborgd.

De unifiedNOC oplossing is zo effectief dat onze klanten direct resultaat zien. Een goed onderhouden IT infrastructuur met de juiste (hardware) onderhoud contracten betekent minder storingen. Minder storingen betekent voor u als organisatie een hogere productiviteit en lagere support kosten. Dit resulteert gelijktijdig dat de blootstelling aan beveiliging risico's enorm wordt verlaagd en de frustratie van een instabiele IT infrastructuur zo goed als verdwijnt. Wij maken het mogelijk dat u zich weer kan concentreren op uw bedrijfsvoering door het wegnemen van de zorgen van het hebben van een IT infrastructuur.

Voor meer informatie: UnifiedNOC website